Augustikuu beebide üritus 

Lääne-Virumaa augustikuu beebide üritus toimus 12.oktoobril. Grupp suhtlemiseks oli meil tekkinud juba suve alguses, kui kõik veel vägagi "rasedad olime" ning teineteisega messengeris igapäevaselt oma raseda muresid ja rõõme jagasime. Mõte kokkutulekust sai alguse, kui meie grupi üks ema viskas õhku mõtte, et võiks kokku saada. Hakkasin ka veeretama mõtet edasi, et kus ja millal kohtuda. Ideid tuli palju, kõik emad avaldasid oma arvamust, milline võiks kokkusaamine "välja näha". Lõpuks jäi õhku küsimus, et kes alustab korraldamist.. "Oi, mina ei julge", "Ei, minul pole aega", "Ei, minul pole kontakte".. Need olid peamised argumendid.. "Olgu, teen ise ja kui abi vaja, siis kaasan ka teid" - oli minu vastus :)

Minuti pealt hakkasingi organiseerima. Kõigepealt oli vaja välja mõelda koht, kus saaksime koguneda. Ettepanekutena toodi välja erinevad mängumaad Rakveres. Kuigi meie beebigrupi emmed-beebid laiali üle Lääne-Virumaa, siis oligi Rakvere kõige kesksem koht, kus koguneda. Küsisin hinnapakkumise nii Mummu Mängutoalt kui ka Mõmmi Mängutoalt. Otsustasime üheskoos, et pidu saab toimuma Mummus (Mummu Mängumaa)  - see on uuem koht ning paljud ei ole sinna veel sattunud. Mõeldud, tehtud, broneeritud - päevane üritus ja sobib ajaliselt kõigile - mehed tööl, suuremad lapsed lasteaias-koolis ja emmed saavad kohvitada ning näost näkku "kokku panna" Facebooki piltidega teisi emmesid, kellega muidu igapäevaselt juba kevadest saadik messengerigrupis jutustanud oleme :)


Järgmisena hakkasin kirjutama erinevatele firmadele "ilusaid" kirju, et nad võiksid saata meile kokkutuleku ajaks oma tooteid. Kiiresti vastasid minu ettepanekule 8 erinevat ettevõtet. Kõige kiiremini reageeris Hipp ning pakkus välja, et nad saadavad meile oma reklaampakid igale beebile. Oh, suurepärane, mõtlesin endamisi, algus on hea. Ei läinudki palju aega mööda, kui reageerisid ka Linea Mamma Baby (Linea) ning Looduspere. Väga äge, 3 sponsorit juba olemas :). Üllatuseks lisandusid järgmisel päeval veel ka Salvest (saatis meile erinevaid püreesid alates 4k, Salvest Põnn ), Babycool (sügavkülmutatud beebipüree kuubikud, Babycool), mähkmed.eu (saatis meile loosi ühe korduvkasutatava mähkme), Mediron. Suur tänu neile kõigile, saime tutvumiseks väga häid tooteid :)










Koogi, kringli ja soolased ampsud tellisime Sireli kookidelt (Sireli koogid), kes on alles alustanud ametlikku tegutsemist, kuid tutvuste poolest olen saanud ise neid tooteid ka varem maitsta erinevatel üritustel. Tordi peale kujundas Eve meile igaühele roosa või helesinise beebikuju, kelle siis saime vastavalt oma lapse soole endale. Kes võttis koju ja kes sõi kohapeal :D. Tort ja kringlid olid ülimaitsvad ning väga kaunid. Tellin oma perekondlikele üritustele ka järgmistel kordadel Sireli kookidelt tooteid.

Minu neljanda lapse esimene suurem üritus sai peetud koos teiste samavanade beebidega. Marethe küll magas kogu ürituse maha, aga see-eest oli minul selle võrra rahulikum ja sain keskenduda suhtlemisele teiste emmedega. Juba on meil ka mõtted, et teha jõulukogunemine ja kutsuda sinna erinevaid oma ala professionaale, kes tutvustavad meile beebide füsioloogilist arengut, annavad nõu lisatoiduga alustamisel või õpetavad, kuidas ennekõike enda "tass täita", sest siis on happy ka terve ülejäänud pere :) 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist