Jõulupidu Mõmmi mängutoas


23.detsembril toimus meie pisikese suguseltsi jõulupidu Rakveres Mõmmi mängutoas. Ka jõuluvana käis seal meile kingitusi jagamas. Kingitused olid "kuidagi sattunud" eelnevalt meie kodudesse kuuskede alla ja meie kohustus oli need peole kaasa võtta.

Maribel ja Marthen olid peo-ootus-õhinas juba mitu nädalat varem ning lugesid päevi, mis peoni veel on. Ootamatult distantsõppele jäämine pikendas veelgi ootust - aeg läks ju aeglasemalt võrreldes koolis käimisega.

Marleenile tekkis ootusärevus sisse vahetult enne peole minekut, siis kui kleiti hakkas selga sättima.. Lasteaias oli eelneval nädalal jõuluvana juba käinud, seega ta juba teadis, mis toimuma hakkab. Omanimelised kingitused leidis ka üles kuuse alt ning hoolega jälgis nende teekonda peole, et ka temal ikka rõõmu oleks seal..

Marethe elas oma tavapärast elu (ja sel aastal ei saanud veel mitte millestki aru) :D

Minul - ootus (ikka ootad ju pidu), ärevus (kas kuuse alt "leitud" kingid on kõigile "sobilikud" ja "meeldivad", sassis köök (minu valmistada jäi külmlaud peole), mure (kuidas lapsed end peol üleval peavad).

3 tundi pidu läks ülikiiresti - tunnikese sellest oli meiega ka jõuluvana, kellele pidime luuletusi lugema, tantsima või laulma, et kingitusi lunastada. Ja kuna Marleenil oli ainult üks luuletus ja Marethel veel mitte ühtegi, aga kinke oli väga palju, siis pidime meie issiga neid lunastama (autos teel peole otsisinn luuletusi - jõulud tulevad ikka ju ootamatult ja alati jääb üks päev puudu ettevalmistuste osas).

Pidu oli tore - Marleeni ja vennalast Remit nägin peol ainult mõnel korral, siis kui kinke vastu võtsid või juua käisid küsimas - ülejäänud aja möllasid omaette mängutoas. Sellised peod mulle meeldivad, kui kõigil on tegevust ;)

Õhtul kodus oli tuba nagu segasummasuvila - kõik avasid oma kinke. Ja neid pakendeid ja kinkekotte ja mänguasju oli igal pool. Tänaseks oleme juba saanud selguse, mis jupp millise mänguga kaasas käis :D

Jõuluvana oli sel aastal eriti lahke ja helde ning ka meie mehega saime meelepäraseid kingitusi ja tooteid :)













Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist