Augustikuu beebide teine kokkutulek

1.juulil toimus meie maakonna 2020a augustikuu beebide teine kokkutulek. Üritust asusin korraldama kuu varem ja jõudsin kenasti organiseerida Mummu Mängutoa (mõnusalt suur, avar, paljude mänguasjadega mängutuba Rakveres) ja võtta ühendust ettevõtetega, kes ka oktoobris meile oma tooteid tutvumiseks saatsid. Jätkuvalt on meie beebigrupis 16 emmet oma pisikestega ning kohale said tulla 12 neist. 

Üritus oli planeeritud kolmeks tunniks. Lapsed olid ülitublid ning pidasid väga hästi vastu kogu selle aja, kuigi hommikul nii mõnigi emme kirjutas, et laps ärkas valel ajal ning et järgmine uneaeg kattub üritusega. Hehh, Marethe oli ainuke, kes seal kohapeal 1,5-tunnise uinaku tegi :) (oktoobris magas ta lausa kogu ürituse maha 3 tundi)

Ürituse raames jagasin laiali kinkekotikesed sponsorite nänniga, tegime loosi (iga loos võitis), jutustasime-kohvitasime ning mekkisime häid ampse. Beebid käputasid, tatsasid emme näpu otsas või siis täitsa ise - kes kuidas :)



Oma tooteid saatsid meile Salvest Põnn, Linea Mamma Baby, Heveren, Mediron ja Gegokids. Suur tänu neile jällegi!


Väga tore oli jälle üle pika aja näha inimesi, kellega igapäevaselt juba üle aasta oleme jaganud muresid ja rõõme, seda nii beebidega seotult kui ka näiteks nõu andes, et kus asub parim juuksur või millises poes on hetkel mõni soodukas :D

Uute toredate kohtumisteni!








Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist