Juulikuu minipuhkus Narva-Jõesuus

Juuli keskel pakkisime kaheks päevaks - üheks ööks oma kodinad kokku ja sõitsime Narva-Jõesuu Spaasse puhkama. Planeerisime mineku pisemate laste lõunaunele, mõnusalt pikk sõit, lastel ligi 2h head und ning peale seda võisid oodata meid kuum rannaliiv, soe merevesi, spaa ja hubane peretuba. Reaalsuses oli kõik teistmoodi: Marethe ei pannud kordagi oma silmakest kinni selle sõidu ajal ja Marleen uinus vahetult enne kohalejõudmist. Kohale jõudsime ka muidugi mitu tundi varem, kui spaasse sisse sai. Õnneks olid jätkuvalt ülikuumad ilmad, parkisime auto spaa parklasse ja kolistasime vankri, kottide, söökide-jookidega randa. Marthen oli küll selle reisi ajal jalgpallilaagris - küll järgmine kord saad meiega kaasa tulla, käime Narva-Jõesuus ju tihti ;). 

                  

Plikad sulistasid soojas merevees tunnike, lõpuks saime siiski ka Marethe rannas vankris magama. Kui oli aeg minna üle vaatama oma peretuba, siis administraatori juures saime ülimeeldiva üllatuse - meid on paigutatud Kapteni sviiti - kõige uhkemasse tuppa seal spaas. See meeldis meile muidugi üliväga - oleme selles toas ennegi mitmeid kordi olnud. Pakkisime sviidis oma asjad lahti (oi, neid oli palju), jagasime ära, kes-kus-kelle kaisus magab.. Ja siis läksime spaamõnusid nautima. Oi, kuidas pisikestele seal mullivannis ja basseinis meeldis, me ise nautisime muidugi ka. Õhtusööki me seekord ei broneerinud, vaid veetsime õues ja rannas lõbusalt aega mu sõbrannade Merilyni ja Keiuga, kes ka nagu "võluväel" olid Narva-Jõesuus.

                                          

Öö sviidis möödus rahulikult, lapsed magasid sügavalt - eks tempokas päev ja tegevused olid neid vägagi väsitanud ka. Hommikusööki nautisime hotelli terrassil, hommikul oli juba üle 20 kraadi sooja. Peale seda käisime veel spaamõnusid nautimas ja basseinis sulistamas. Kui olime suure kurvastusega ära andnud sviidi võtmed (oleksime ju tahtnud veel ühe öökese seal veeta, kuid kõik toad olid kahjuks välja müüdud), siis läksime jälle paariks tunniks randa, lapsi väsitama - ehk ikka nüüd uinuvad kojusõidul autos. Lõpuks olime me muidugi ise kõige väsinumad - aja taga pisikest, kes veel ei saa aru, et sügavasse vette ei tohi minna..või ole seltsiks suuremale, kes soovib olla kõhuni vees..või ole seltsiks kõige suuremale, kes tahab juba kaugemale ujuma minna, aga ei taha seda teha üksi :D

Lõpuks saime kõik kompsud-kotid autosse ja tagasisõit võis alata. Marleen isegi uinus kohe autos, kuid Marethe ei taha absoluutselt autos magada, ükskõik, kui väsinud või ükskõik, kui pikk see teekond on.

Minu üks selle suve eesmärkidest sai täidetud - perega Narva-Jõesuus käidud :)








Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist